🍁 Autumn Sale — Do 70% zniżki na hosting i domeny
aktywuj teraz
Samouczki • Handlowy

Aktualizacja informacji osobistych w koncie klienta

Dowiedz się, jak zaktualizować dane osobowe w swoim koncie klienta Hostico, krok po kroku, aby utrzymać informacje poprawne i aktualne.

3
Widoki 2646Zaktualizowane 2 aniOpublikowano w 03/03/2018przez Mark D.

Wprowadzenie

  • W tym poradniku pokażemy, jak zaktualizować dane osobowe w koncie klienta.

Wymagania

  • Konto klienta Hostico

Kroki

  • Po pomyślnym zalogowaniu się na konto klienta, przejdź do sekcji Użytkownik, po lewej stronie strony.
  • Otworzy się nowe okno, w którym zmodyfikujemy pola w sekcji Profil klienta. To okno umożliwia aktualizację wszystkich danych w koncie klienta
  • Po modyfikacji danych kliknij przycisk Aktualizuj , aby uniknąć utraty wprowadzonych informacji.

Uwaga

  • Dane muszą być pełne i prawdziwe, a w przypadku osób fizycznych muszą należeć do osoby dorosłej!
  • Aktualizacja danych w koncie klienta jest konieczna w przypadku zmian w informacji rozliczeniowych.
  • W przypadku, gdy na koncie klienta została już wystawiona faktura pro forma (lub więcej), ich dane nie będą aktualizowane automatycznie w wyniku zmian danych. W tym celu będziesz musiał zaktualizować swoje faktury pro forma z swojego konta: Aktualizuj fakturę pro forma.
  • W przypadku podmiotów prawnych, które nie mają numeru rejestracyjnego w Krajowym Rejestrze Sądowym, pole "Numer rejestracyjny w Krajowym Rejestrze Sądowym" zostanie wypełnione myślnikiem (-).

Podobne artykuły

Widoki 2,646
Zaktualizowano 2 lata temu

Dowiedz się, jak zaktualizować dane osobowe w swoim koncie klienta Hostico, krok po kroku, aby utrzymać informacje poprawne i aktualne.

Widoki 1,310
Zaktualizowano 2 lata temu

Informacje dotyczące kroków koniecznych do zaktualizowania danych właściciela dla domen z globalnymi rozszerzeniami (gTLD).

Widoki 1,826
Zaktualizowane 11 miesięcy temu

Dowiedz się, jak na stałe usunąć konto klienta Hostico w kilku prostych krokach. Potwierdzenie usunięcia spowoduje usunięcie wszystkich danych osobowych, bez możliwości ich odzyskania.