🍁 Autumn Sale — Do 70% zniżki na hosting i domeny🍁 Autumn Sale — Do 70%
Aktywuj teraz
Najczęściej Zadawane Pytania • Losowy

Hosting zostało zawieszone, czy straciłem dane?

Jeśli hosting jest zawieszony, dane pozostają nienaruszone. Reactywacja konta odbywa się łatwo, ale jeśli minie 30 dni, dane są automatycznie usuwane.

2
Widoki 1317Zaktualizowane 2 aniOpublikowano w 27/07/2018przez Mark D.

W przypadku zawieszenia hostingu, wszystkie informacje pozostają nietknięte. Tylko usługi świadczone przez ten hosting są wyłączone. Gdy tylko powód zawieszenia zostanie usunięty, konto staje się znów funkcjonalne dokładnie tak, jak przed zawieszeniem. Jeśli jednak minie 30 dni od zawieszenia usług bez ich reaktywacji, dane na hostingu zostaną automatycznie usunięte.

Podobne artykuły

Widoki 1,317
Zaktualizowano 2 lata temu

Jeśli hosting jest zawieszony, dane pozostają nienaruszone. Reactywacja konta odbywa się łatwo, ale jeśli minie 30 dni, dane są automatycznie usuwane.

Widoki 941
Zaktualizowano 2 lata temu

Uzyskaj odroczenie płatności, kontaktując się z działem handlowym. Szczegóły dotyczące usług i warunków są dostępne w Warunkach i Zasadach, rozdział 4.

Widoki 1,156
Aktualizowane 1 rok temu

Poznaj główne przyczyny, dla których Twoja strona internetowa nie działa prawidłowo i jak szybko rozwiązać te problemy.